Turnhoutsebaan 57 • 2390 Oostmalle

Hallo, wij zijn Thomas & Kim.

We heten je graag welkom om mee van ons verhaal te proeven! Slagerij De Tram is al jaren een gevestigde waarde in het Oostmalse straatbeeld. In de zomer van 2021 namen we de zaak over van Rudy en Leen, de ouders van Thomas.

Jong.
Ambitieus.
Klaar voor de toekomst!

WIJ ZIJN OPGEGROEID IN DE ZAAK.

We bouwen verder op de fundamenten die de ouders van Thomas voor onze bloeiende familiezaak gelegd hebben.

We willen dan ook het familiale karakter van onze slagerij in de verf zetten, met de charmes van een buurtwinkel als extra troef. Korte gesprekjes aan de vleestoog, iedereen met de glimlach bedienen, onze vaste klanten en hun gewoontes kennen... dat zijn onze sterktes!

Als koppel staan we ook sterk en vullen we elkaar perfect aan.

WIJ ZIJN EEN STERK DUO.

Kim: "Sinds zijn 18de zet Thomas zich als gedreven slager in voor De Tram. Toen we een koppel werden, heeft zijn passie voor het slagersvak ook mij aangestoken."

Thomas: "Kim is niet alleen mijn ideale levenspartner en mama van onze twee zoontjes Jules en Georges. Haar zorgende karakter, en haar ervaring in een leidinggevende functie, maakt van haar ook de perfecte zakenpartner voor onze slagerij."

Als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook. Maar dat kan niet zonder een fantastisch en hardwerkend team. Onze medewerkers staan altijd voor ons en onze klanten klaar, ze denken mee na over de zaak en ze zorgen ervoor dat de winkel er picobello uitziet.

Het is nooit alleen maar 'Thomas en Kim', zij zijn een deel van ons verhaal.

Tot binnenkort?

Team Slagerij
De Tram

JOUW HEERLIJK FEESTMENU BESTELLEN?

Klik snel door naar onze webshop. Weer iets om naar uit te kijken!

IK WIL BESTELLEN