SMAKELIJK EN PRETTIGE FEESTDAGEN


Aperitief hapjes
Oven voorverwarmen op 200°C (15min)
Oven verzetten naar 150°C
8min. In de oven

St. Jacobsschelp
Oven voorverwarmen op de hoogste stand (15 min.)
15 min. op 180°C.

Warm hoofdgerecht (groot)
Oven voorverwarmen op hoogste stand (15 min.)
Oven naar 150°C verzetten.
50 a 60 min. afgedekt laten.

Warm hoofdgerecht (klein)
Oven voorverwarmen op hoogste stand (15 min.)
Oven naar 150°C verzetten.
40 a 45 min. afgedekt laten.

Gevulde kalkoen
Oven voorverwarmen op 150°C gedurende (15 min.)
Kalkoen in de oven plaatsen
Oven naar 120°C zetten
3.5h in de oven
OVEN ABSOLUUT NIET OPENDOEN!

Aardappel gratin

Oven voorverwarmen op de hoogste stand (15 min.)
10 min. afgedekt + 5 min. onafgedekt op 200°C.

Italiaanse patatjes
Oven voorverwarmen op hoogste stand
In de oven plaatsen niet afgedekt
200°C  – 12 min.

Garnaal kroketten, kaaskroketten, aardappelkroketten
3min. in frituur op 180°C 

Appeltjes veenbes & gestoofde peertjes
In een ovenschaal plaatsen
Oven voorverwarmen op 200°C
Oven verzetten naar 175°C – 25 min.

Cote à l’os en Rosbief

In de verpakking laten
1h. in de oven op 50°C 
3min. bakken aan elke kant
3 min. laten rusten onder zilverpapier

Varkens en kalfs gebraad
In de verpakking laten
1h. in de oven op 65°C
3min. bakken aan elke kant
3 min. laten rusten onder zilverpapier